ОќО± О§О±ОјО·О»ПЋОЅО±ОЅ О¤О± О’ОїП…ОЅО¬ - О’О±ПѓОЇО»О·П‚ ОЈОєОїП…О»О¬П‚ - О‘ОЅО±ПѓП„ОїПЃОїПЌОјО±О№ (CD, Album)

8 thoughts on “ ОќО± О§О±ОјО·О»ПЋОЅО±ОЅ О¤О± О’ОїП…ОЅО¬ - О’О±ПѓОЇО»О·П‚ ОЈОєОїП…О»О¬П‚ - О‘ОЅО±ПѓП„ОїПЃОїПЌОјО±О№ (CD, Album)

  1. Главни вести. Како да има црна чума, се сече шумското богатство на Шар Планина „ЗА НАС”: Се ќе помине, и тешкото и маките, но ѕвездите ќе останат.
  2. Осомничениот, годишен жител на Скопје, делото убиство од член став 1 од Кривичниот законик го сторил на 11 декември година, околу 2 .
  3. Издавач: Издавачка кућа „Klett” д.о.о. Маршала Бирјузова , 11 Београд тел. /, факс /
  4. ИЗЈАВА О НЕОСУЂИВАНОСТИ Ја, (име, име оца и презиме), рођен/а ЈМБГ изјављујем под пуном материјалном и кривичном.
  5. Надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Гостивар издал наредба за обдукција на тричленото семејство – маж, жена и нивната 14 .
  6. Председник ДПС Мило Ђукановић поручио је вечерас на трибини партије у Мојковцу да предстојећи локални избори у том граду, Цетињу, Петњици и Тузима ( новембар), треба да потврде решеност Црне Горе да иде путем.
  7. Sep 23,  · Првоосомничениот во предметот „Рекет“ на ОЈО, Бојан Јовановски – Боки 13, денеска по еден.
  8. 1-ва Скопска - МТМ Телевизија. Вашиот урбан медиум. Информации од Град Скопје и сите општини секогаш навремено и транспарентно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *